Sushi Go! - joc de taula de DEVIR

8,14 €
Impuestos incluidos
Joc de cartes Sushi Go! de DEVIR, on triar la millor combinació de sushi et donarà la victòria. Recomanat per a +8 anys, per a 2-5 jugadors i de partides de 15' de durada.
Cantidad
No hay suficientes productos en stock

  • Consulta nuestra política de seguridad en el apartado inferior Consulta nuestra política de seguridad en el apartado inferior
  • Política de entrega Política de entrega
  • Política de devolución Política de devolución
Sushi Go! és un petit gran joc en el que haureu daconseguir el màxim de punts de victòria reunint cartes del mateix tipus. Té la mecànica del draft, que vol dir que els jugadors trien una carta duna baralla abans de cedir-la a loponent del costat, repetint aquesta acció fins que sacaben! Així doncs, el vostre objectiu serà reunir makis, tempura, gyozas, nigiris Cada un té el seu propi sistema de puntuació! Than tocat els bastonets? Si els poses en joc, podràs triar dues cartes el següent cop! També caldrà que reuneixis púdings per no perdre punts al final de cada ronda! Es tracta dun joc ràpid, senzill i divertit on hauràs de pensar bé quines cartes triar cada torn, i alhora recordar les que hi havia a la baralla per intentar esbrinar quina jugada farà el teu oponent!
Devir
UE221855