Simplemente Genial - joc de cartes Devir

7,06 €
Impuestos incluidos
Joc de taula Simplemente Genial del famós Reiner Knizia on hauràs d'aconseguir set fitxes de 6 colors diferents. Decideix si assegurar el que has aconseguit durant el teu torn o seguir arriscant! +8 anys, 2-4 jugadors, 20' de durada.
Cantidad

  • Consulta nuestra política de seguridad en el apartado inferior Consulta nuestra política de seguridad en el apartado inferior
  • Política de entrega Política de entrega
  • Política de devolución Política de devolución
Lobjectiu daquest joc de cartes del famós Reiner Knizia és aconseguir set fitxes de 6 colors diferents. Hauràs de decidir si assegurar el que has aconseguit durant el teu torn o seguir arriscant! Posa tres fitxes aleatòries a la zona central. Per torns, cada jugador en destaparà una i la posarà a la zona de joc. Coincideix amb alguna de la zona central? TÚ decideixes: o bé temportes les dues fitxes iguals, o bé arrisques i continues destapant-ne més. En cas que la següent no coincideixi, les perdràs totes. Però atent! Si surt la mateixa que ja tens a la zona de joc, tampoc podràs endur-te-les. Hauràs de deixar-la en la zona central. Es tracta dun joc de regles molt senzilles però molt entretingut, fàcil demportar a qualsevol lloc. Calcula bé els teus moviments!
UE221749